KURS

Vi har i over 15 år holdt dessert-, sjokolade- og kakekurs for fagfolk og privatpersoner i Norge og i utlandet. Vi holder både deltakende kurs, foredrag og sjokoladesmaking.

Vi holder kurs om kaker, desserter, makroner, dekor, sjokolade, mm. Vi kan også skreddersy kurs etter ønske og behov.

Sjokoladesmaking og sjokoladekurs:

  • Hyggelig samling med vennegjengen
  • Avbrekk i seminar på jobben
  • Utdrikningslag
  • Eller bare lyst til å lære om sjokolade

Sverre og hans stab er av de fremste på sjokolade i Norge. Ta kontakt for å bli med på en sjokoladereise helt utenom det vanlige.

Vi har hatt smakinger for grupper fra 8 til 800 personer.

Vi går igjennom fremstilling av sjokolade fra kakaobønne til ferdig produkt. Vi smaker på forskjellige råsjokolader og lærer å skille mellom ulike kvaliteter. Til slutt smaker vi på et utvalg konfekter og desserter hvor vi har brukt ulike sjokolader.

Kursene holdes til vanlig i våre lokaler på Briskeby, men vi kan også komme til dere.

Ta kontakt for priser og mer informasjon: post@sverresaetre.no
For fagkurs ta kontakt på mail: post@sverresaetre.no